BUTfilmcollection

Overzicht van alle DVD's in de BUTfilmcollectie, alle films op deze pagina zijn te koop in de betere DVD winkel en op het BUTFF

Headspace

HEADSPACE, een Pschyco thriller met Udo Kier

Wanneer de 25 jarige Alex Borden een toevallige ontmoeting heeft met een vreemdeling, gaan zijn mentale capaciteiten met grote sprongen vooruit.
Weldra ondekt hij dat zijn nieuwe gave dodelijke bijwerkingen heeft. Er vinden onverklaarbare, kwaadaardige moorden plaats in zijn directe omgeving. Nu is het voor Alex een race tegen de klok om de bron van het kwaad te vinden. De enige vraag is: Is hij de moordenaar of het volgende slachtoffer?

een van de toppers tijdens BUTFF2006

Blood on the highway

BLOOD ON THE HIGHWAY, een fijne zombie splatter komedie

Nadat de kaart van drie ontevreden twintigers per ongeluk in contact is gekomen met maagsap, komt het drietal in Fate, Texas, terecht. Een stadje bevolkt door domme, bloeddorstige vampieren. Het drietal is genoodzaakt onderdak te zoeken bij de enige overgebleven mensen: een gestoorde polygamist/survivalist, zijn enige in leven zijnde, hypersexuele vrouw en een enigszins verontrustende korpsbal. Hun enige optie is om samen te werken en zich gereed te maken voor de stijd tegen een leger van ondoden.
Met Nicholas Brendon (Buffy the Vampire Slayer) en Tom Towles (House of 1000 Corpses), Deze losbandige, aanstotelijke horror comedy is rijkelijk overgoten met bloed, hilariteit en een aantal, twijfelachtige lichaamssappen.

genomineerd BUTFF award 2010

Earthling

EARTHLING, SciFi thriller - winnaar van de BUTFF feature award 2011

Judith is een gelukkig getrouwde lerares met een vaste baan. Alleen het feit dat het haar niet lukt om kinderen te krijgen zorgt voor problemen in haar privéleven. Tijdens wereldwijde stroomstoringen, verooraakt door een ongeval met een vreemd object op een ruimtestation komen twee astronauten om, alleen Sean overleeft de pulse.

Voor de meeste mensen is de stoomstoring een tijdelijk ongemak, maar Judith krijgt een epileptische aanval die tot een auto ongeluk leidt. Nadat zij in het ziekenhuis ontwaakt beginnen de dromen over een astronaut en een zaadcapsule. Dromen die een kleine groep mensen met haar deelt. Wanneer deze mensen haar vinden realiseren zij zich dat ze niet zijn, wie ze denken te zijn. Zij blijken buitenaardse wezens, die al jaren vermomd als mensen op aarde leven. De langvergeten herinnering aan hun oorsprong komt door de stroomstoring weer boven.

Wat houd het in om mens te zijn? Is het een biologische kwestie of een mentale toestand? Dat  is de vraag die aan de basis ligt van Earthling.