BUTFILMFESTIVAL IN EXTRAPOOL NIJMEGEN

Het Butfilmfestival strijkt neer in Extrapool in Nijmegen met de meest experimentele, afwijkende, bizarre, grensverleggende en absurde films.... BUT laat je iets ANDERS zien. Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober  kun je alsnog wat films zien die je in Breda gemist hebt. 

Met o.a.: The Tunnel uit 2011. Deze film is opgebouwd als een mockumentaire zoals The Blair Witch Project, maar deze  vergelijking zou The Tunnel tekort doen. The Tunnel bewijst dat een mockumentaire echt eng kan zijn en het juiste schrikeffect kan creëren. Bedenk daarbij ook dat deze film door fans en voor fans gemaakt is. Het hele budget dat in deze film gestoken is, is afkomstig van internetdonaties. [aanrader!].

 

Phase 7 uit 2010.  Deze film doet denken aan REC op het vlak van claustrofobie en gevangenschap. Hoe zou jij ermee omgaan als de wereld om je heen gek geworden is en je het moet doen met alleen je medebewoners? Dat is wat Phase 7 laat zien, maar dan wel op zijn eigen unieke manier waarbij geweld en ludieke situaties absoluut niet geschuwd worden.

 

Molina's Ferroz uit 2010. Een weirde film die je gezien moet hebben om te geloven. Het geheel van deze extremiteiten en absurditeiten speelt zich af in de Cubaanse jungle. De film is een echte low budget film maar je ziet het er niet aan af. Molina verrast je met mooi camerawerk en mooie omgevingen. Bij het zien van deze film weet je vaak niet of je nu moet lachen of gruwelen.

Zie voor het hele programma, locatie  en  details: http://www.extrapool.nl/program/306-1-en-2-okt-2011-butff.html

 

Extrapool, Nijmegen

Extrapool
Tweede walstraat 5 6511 LN Nijmegen
Phone: 024 3888234

BUT on tour bij Extrapool

za.01 okt

Het Butfilmfestival strijkt neer in Extrapool in Nijmegen met de meest experimentele, afwijkende,

BUT on tour bij Extrapool

za.01 okt

Het Butfilmfestival strijkt neer in Extrapool in Nijmegen met de meest experimentele, afwijkende,